TJM-Systems Oy - TILITOIMISTO & ILMOITUSMARKKINOINTI - Espoo & Vantaa
 

Tilitoimisto
Ilmoitusmarkkinointi
Tule meille töihin
Yhteystiedot
 


KIRJANPITO & ILMOITUSMARKKINOINTI ESPOO & VANTAA

TJM-Systems Oy on lämminhenkinen perheyhtiö, jonka toiminta alkoi vuonna 1989 kirjanpito- ja tilitoimistotehtävillä. Vuonna 1992 laajensimme toimialaamme ja aloitimme ilmoitusmarkkinoinnin yhteistyökumppaniemme julkaisuihin. Nykyään tarjoamme myös ilmoitusvalmistus sekä taittopalveluja.

Myös tilitoimistopalvelumme ovat laajentuneet ja saaneet uutta kapasiteettia. Nykyään palvelemme luotettavasti ja kattavasti pääkaupunkiseudulla kahdessa toimipisteessä:
Espoossa ja Vantaalla. Jos siis tarvitset ammattitaitoista tilitoimisto-, myynti- tai graafista palvelua, olet kiinnostunut ilmoittamaan yhteistyökumppaniemme lehdissä tai olet rautainen ilmoitusmarkkinoinnin ammattilainen, otathan yhteyttä, niin katsomme kuinka voimme parhaiten palvella.

Luotettava kirjanpitäjä Espoossa & Vantaalla

Toimipisteemme Espoossa ja Vantaalla palvelevat sinua monipuolisesti erilaisissa kirjanpitoasioissa. Ammattitaitoisten kirjanpitäjiemme avulla yrityksenne kirjanpito pysyy ajan tasalla, ja verojen maksu sekä muut tilitykset tapahtuvat luotettavasti. Laadimme tilinpäätökset, veroilmoitukset ja hoidamme yrityksenne osto- ja myyntireskontran, laskutuksen sekä palkanlaskun. Kirjanpitäjämme ovat asiantuntijoilta, joilta löytyy alan koulutus sekä kokemus erilaisista kirjanpitoon liittyvissä tehtävistä.

Toteutamme kirjanpidon ja taloushallinnontehtävät täysin yrityksenne tarpeiden mukaiseksi. Voimme hoitaa kirjanpidon ja muut tehtävät toiveenne mukaan joko sähköisesti tai paperimuodossa. Vastaamme mielellämme kaikkiin kirjanpitoa koskeviin kysymyksiin!
Ota yhteyttä ja valitse TJM-Systems Oy!

 
TJM-Systems Oy, Läntinen Teollisuuskatu 11, 02920 Espoo, p. 09 849 2770, f. 09 852 1377
   Rekisteriseloste